Pitaj me

ovdje 

Stigao je 1.1. s tim datumom i hrpa novih odluka.

0

http://www.building-body.com/stigao-1-1-kreces-jako-nikako/


Došao je i taj dan, ponedjeljak 1.1. i krećeš ili jako ili nikako. Ok. Upisuješ se u teretanu. Paziš na hranu. Problem je što ne znaš kako vježbati i sve one sprave te zbunjuju, kao i oni Apoloni koji suvereno hodaju oko njih. Što se prehrane tiče, misliš da jedeš čisto, no, vrag je u detalju. Ne jedeš dovoljno proteina, a ni masti, već se krkaš ugljikohidratima. Odustat ćeš prije nego li kreneš!

Pronađi kvalitetnog trenera

Zato trebaš plan. Dobar plan. Ok, nemaš love za privatnog trenera, ali imaš pristup internetu. Nađi nekog online trenera (možeš i mene), provjeri njegove rezultate, kvalifikacije i komentare korisnika. Jer danas je jako puno samozvanih trenera koji nemaju pojma o radu s ljudima, a takve ne želiš. Hoćeš onoga ili onu koji imaju znanja i koji znaju što tebi treba jer svatko od nas je drugačiji i ima drugačije ciljeve. Pravi trener ima papire koji to potvrđuju, ima rezultate i najvažnije ima znanje. Iako je riječ o online suradnji, posvetit će ti svoje vrijeme; u konačnici – plaćaš ga, provjeravat će kako izvodiš vježbe, „disati ti za vratom“ glede prehrane i redovitosti u treninzima. Onaj tko ti pošalje plan treninga i prehrane (generički naravno) i više ti se ne obraća neozbiljan je i nije mu stalo do tvog rezultata. Tvoj online trener tebi će dnevno posvetiti vrijeme, odgovarat će ti na sve tvoje upite u realnom vremenu i truditi se, koliko je to moguće, biti ti na dispoziciji kako biste što prije došli do željenog rezultata. Pravi trener zna da je tvoj uspjeh i njegov uspjeh i nisi mu samo broj.

Ako si među onim sretnicima koji imaju mogućnost raditi uživo s trenerom, napredovat ćeš brzo ukoliko dotični zna što radi. Svaki trening treba biti težak i dobro pogođen i zato ćeš imati uvodni trening – svojevrsno testiranje kako bi se vidjelo koje su ti slabe točke i kako bi se trening mogao koncipirati prema tvojim potrebama.

Ako si odlučan u namjeri da ove godine uistinu nešto promijeniš – čestitam i želim ti da izdržiš ta prva tri tjedna koja su najgora. Prebrodiš li njih – samo nebo je granica!

Categories: