Pitaj me

ovdje 

Spartanski trening

1

“This is Sparta” – motivation video

Kako su glumci iz filma 300 uspjeli onako savršeno izgledati? Njihovi su im treneri željeli ubrzati metabolizam i istopiti kilograme stoga su izvodili kardio vježbe u toploj teretani bez klime. Dnevni se jelovnik sastojao od puno piletine, proteinskih napitaka, povrća. Tipičan bodybilderski režim prehrane, svega dovoljno, ali ničeg previše.

Treninzi su bili nepredvidljivi. Jedan su dan na rasporedu bile kardio vježbe, drugi dan teški utezi, treći jedna od neortodoksnih vježbi poput trčanja od jedne do druge točke s kablom pričvršćenim uz tijelo radi otpora ili dizanje ogromnih guma, prebacivanje i iskakanje iz gume. Jedan od najboljih načina da se razvijete je da vaše tijelo nikad ne zna što mu se sprema.

Na kraju su izazvali glumce da završe program 300. Samo ih se polovica okušala u pothvatu, a najbolje vrijeme pripada Andrewu Pleavinu koji je uspio završiti trening za 18min i 11sec.

Ukoliko želite iskušat dati sve od sebe na treningu, probajte sljedeći trening…

Program treninga 300

između vježbi nema pauze:

 1. 25 dizanja na vratilu (zgibova) s dlanovima ispred ili iznad glave
 2. 50 mrtvih dizanja bučicama (60kg)
 3. 50 sklekova
 4. 50 skokova na kutiju od 60cm
 5. 50 podizanja na ravnoj podlozi, bench šipka sa utezima (60kg) se drži nepomično u zraku dok se nogu podižu i spuštaju, ne dodirujući pod (najbolja vježba za trbušne mišiće)
 6. 50 jednoručnih izbačaja s girjama (16kg)
 7. 25 dizanja na vratilu (zgibova) s dlanovima ispred ili iznad glave

Bez naslova

 

Categories:

1 Comment

 •  
  Andrew A. Sailer

  April 22, 2014 at 4:17 pm

  I just want to mention I’m beginner to blogging and site-building and really enjoyed this web-site. Very likely I’m want to bookmark your website . You amazingly come with great writings. Kudos for sharing your webpage.