Pitaj me

ovdje 

Marko Lončar prvi brend ambasador Building-body.coma!

0

S ponosom objavljujemo vijest kako je naš autor Marko Lončar, poznati fitness stručnjak i instruktor, postao prvi brend ambasador našeg portala Building-body.com. Svi koji se iole bave bodybuildingom i fitnessom upoznati su s Markovim radom, kao i sjajnim izgledom kojeg je izgradio zahvaljujući volji, upornosti, ali i znanju kojeg je stekao završivši obrazovanje na Fitness učilištu, nakon čega je postao certificirani instruktor fitnessa.

Markova Facebook stranica bliži se brojci od 40 tisuća fanova koji prate njegove programe treninga, savjete za treniranje, ali i prehranu. Building-body.com je izuzetno počašćen što je Marko Lončar prvi ambasador naše stranice, a nakon potpisivanja ugovora Marko je kazao:

“Izuzetno mi je drago što sam potpisao ugovor s vašim portalom koji je broj 1 u Hrvatskoj što se tiče fitnessa i bodybuildinga. Za mene je fitness način života. Kao zaljubljenik u fitness svakodnevno radim na sebi što je rezultiralo time da velik broj klijenata mi daje svoje povjerenje. Radujem se nastavku davanju savjeta za sve čitatelje vašeg portala”.

Lončar će tako s još više članaka obogaćivati sadržaj na Building-body.com portalu, pišući stručne članke o fitnessu i prehrani te smo počašćeni što je

postao naš prvi ambasador.


bb logo


http://www.building-body.com/

Categories: