Pitaj me

ovdje 

Marko Lončar ambasador Bodyfit-a

0

Marko Lončar ambasador Bodyfit-a

Dragi posjetitelji Bodyfit predstavlja Marka Lončara čije ćemo tekstove objavljivati na našoj stranici. Kroz svoje tekstove Marko će podijeliti svoje znanje s vama i ujedno vas motivirati da ispunite svoje zadane ciljeve. Naravno za ostvarivanje svih ciljeva uz motivaciju i znanje pomoć vam pružaju i proizvodi iz Bodyfit web trgovine.

Tko je Marko Lončar?

Rođen sam 27.03.1987. u Zagrebu te sam se od ranih godina bavio sportom, odnosno profesionalno sam igrao nogomet za NK Zagreb i NK Lokomotivu.

U fitness svijet ušao sam sa 17 godina te počeo samostalno vježbati. Kroz godine treniranja probudio se interes da razvijem i usavršim svoja dotadašnja znanja i vještine te ozbiljnije krenem u razvijanje prvenstveno sebe, kako bih to mogao prenijeti na ostale.

Iako s brojnim ozljedama i operacijama, moj je motiv za povratak uvijek bio jači, a ciljevi uvijek viši, pa slobodno mogu reći da je upravo moja upornost, znanje, a prvenstveno ljubav prema sportu omogućila da se potpuno oporavim i ostvarim sve ciljeve koje sam si postavio, a svi znamo da su ciljevi koji sami sebi zadamo često najteži zadaci koje želimo ostvariti.

Certificirani sam fitnes index operater i trener

Imam završeno obrazovanje Fitnes učilišta, smjer Instruktor fitnesa u teretani. Jedinog obrazovanja koje je, osim Kineziološkog fakulteta, priznat od strane ministarstva znanosti, obrazovanja i športa RH.

U svrhu osobnog razvoja i pružanja najkvalitenije i najprofesionalnije usluge svim korisnicima, uspješno sam položio više tečajeva za osobnog, kondicijskog i fitness trenera, poput:

Certifikat Fitnes učilišta – instruktor fitnesa u teretani

EQF (europskim kvalifikacijskim okvirom),
EREPS (nezavisni javni registrar profesionalnih trenera) i
EHFA (europska udruga za fitnes i zdravlje)
FITNESS INDEX OPERATER, FIT LAB (protokol procjene zdravlja)
Total Body Coach
1. stupanj TBC (Basic Level 1)
2. stupanj TBC (Advanced Level 2)
3. stupnja TBC (Master Level 3)

marko lončar osobni trener
marko lončar osobni trener
marko lončar osobni trener

Categories: