Pitaj me

ovdje 

‘Čekam na operaciju nakon teške prometne nesreće’​

0

Sve je to dio ljubavi.

Najvžnije je ostati živ, obavezno raditi ako imate mogućnosti ono što volite i biti svoji te biti ono što predstavljate

Hvala Story.hr


No alt text provided for this image

Jedan od naših najpoznatijih fitnes trener a,Marko Lončar, prepoznatljiv po tetovažama i vedrom duhu, veliki je ljubitelj motora, no ta je ljubav sada pokazala svoju opasnu stranu. Naime, Marko je doživio tešku prometnu nesreću dok se vozio zagrebačkim ulicama i pravo je čudo što je živ. Sada čeka na operaciju, a kako je točno došlo do nesreće i kako se sada osjeća, otkrio je samo za Story.hr.


 

No alt text provided for this image


‘Vozio sam se na motoru po ulici s tri prometne trake. Čovjek ispred mene u automobilu u Zabio sam glavu u ‘šajbu’ i preletio preko njegovog automobila lijevoj traci počeo je davati ‘žmigavac’ i skretati u moju srednju traku. Ja se nisam mogao zaustaviti na vrijeme jer sam bio u brzini, pa sam obišao njegov automobil i prebacio se u desnu traku. No vozač Cammeo taksija koji je vozio ispred mene iz nekog je razloga počeo kočiti. Nisam se uspio zaustaviti i udario sam u njegov stražnji dio. Zabio sam glavu u ‘šajbu’ i preletio preko njegovog automobila’, ispričao nam je Marko koji je nakon toga završio u Klinici za traumatologiju u Draškovićevoj ulici.

Otkinute su mi tetive desnog ramena i puknule su mi dvije kosti


No alt text provided for this image

Čekam sada da mi jave termin operacije. Boli itekako, ali dobro sam. Imao sam već 11 operacija u životu tako da sam se navikao. Operirali su mi tumor, herniju, dva koljena, dva puta zbog nezgode na motoru morali su mi šarafima spajati kosti…’, dodao je Marko kome mnogi klijenti, a među njima i poznati Hrvati, ‘duguju’ zahvalnost što su izgubili višak kilograma i postali fit.


 

No alt text provided for this image


Motor mu je, kazao je, pretrpio totalnu štetu, ali puno više ga muči to što neko vrijeme, dok se ne oporavi, neće moći vježbati u teretani i pomagati ljudima da se dovedu u formu. Podsjetimo, Marko je prije dva tjedna proslavio rođendan, a tom prilikom je za Story.hr otkrio što je poželio sam sebi.


 

No alt text provided for this image


‘Nikad svoju želju ne potrošim na sebe. Smatram da svi previše mislimo samo na sebe i da bi nam cilj trebao biti okrenuti se malo drugima, sebi dragim ljudima ili onima potrebitima. Zaželio sam da je što više ljudi na ovom svijetu zdravo, sretnije nego dosad, da cijene i poštuju trenutke i sitnice te da iz dana u dan budu bolja verzija sebe’, rekao je.


 

No alt text provided for this image

Categories: