Pitaj me

ovdje 

Ako još uvijek misliš da se trbušnjacima topi salo na trbuhu, vrijeme je da se probudiš! Jednadžba je uvijek ista! HIIT i kalorijski deficit!

0

http://www.building-body.com/trbuh-sveti-gral-svijetu-fitnessa/


Trbuh- taj “sveti gral” svih koji su ikada kročili nogom u svijet fitnessa ovih je dana top tema gdje god se okrenemo. Gola torza na plažama i društvenim mrežama natjerat će te da stisneš još više i jače kako bi konačno imao taj toliko željeni six pack (i ne, ne pričam o pivu). I tek onda kreće kaos. Tisuće trbušnjaka, čarobni pojasevi za topljenje masti s predjela trbuha (Molim te, ne nasjedaj na to!), beskonačni cardio…

A recept je zapravo toliko jednostavan. Stvori kalorijski deficit, treniraj cijelo tijelo, kombiniraj vježbe snage i cardio (najbolje HIIT) i te toliko željene pločice će se ukazati. Isprva sramežljivo, pokazujući samo obrise, a nastaviš li ustrajno paziti na klopu, bit će i bolje od onih koje imaš u kupaonici.

Trbušnjaci nisu rješenje

No, šalu na stranu. Da, vježbe za trbuh su itekako potrebne, ali kad radiš cijelo tijelo, radi i trbuh te je dovoljno na kraju treninga izdvojiti još 10-ak minuta za finiširanje. Najbolje vježbe za naš cilj uopće nisu trbušnjaci. Puno je, ali zaista puno, drugih vježbi koje su itekako korisnije (i teže) za trbušni zid. U svoj trening repertoar uvrsti razne varijacije plankova, podizanja nogu, ruski twist, vježbe s medicinkom

Isprobavaj i testiraj što ti najviše paše i najbitnije – izdrži! Ako imaš jasno zacrtan cilj, ja ti dajem put kojim ćeš doći do njega. Na tebi je samo da ga se držiš bez stranputica te ćeš uskoro u ogledalu vidjeti iste one pločice koje si tako jako želiš.

Sretno!

Categories: