Pitaj me

ovdje 

„Airbreath“ proizvodi radi bržeg oporavka.

0

1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Nisam dugo kvalitetno trenirao zbog ozljede, obaveza te otvaranja gyma. Počinjem se vračati u svoj prirodni bio ritam, a to je jedan do dva treninga dnevno. Da bi mogli toliko trenirati na sebi ne smijete nikako izostaviti kvalitetnu hranu i odmor tj regeneraciju.


S hranom nemam problema, hedonista sam. Problema imam kod odmora za vrijeme nakon teških treninga, te sam počeo koristiti „Airbreath“ proizvod radi bržeg oporavka. Pojasnit ću…


Intenzivno vježbanje zahtijeva više kisika koji pogoni stanice stvarajući energiju i pomažući u oporavku mišića. Mišići koriste glikogen iz ugljikohidrata, a kada se glikogen sagorijeva u nedostatku kisika stvara mliječnu kiselinu što rezultira mišićnim umorom. Sportaši i rekreativci koriste dodatni kisik kako bi obnovili osiromašeni nivo kisika u krvi i oporavili se od umora mišića. Anaerobna tjelovježba i vježbanje koje proizvode visoku razinu mliječne kiseline najviše reagiraju na dodatni kisik. Za primjenu u sportu i rekreaciji utvrđeno je da udisanje povećanog oblika kisika tijekom vježbanja može smanjiti upalne reakcije nakon vježbanja.


Link:
https://lnkd.in/dBYEt_J


#airbreath #bitifitgeneracija #bitifit #bitifitbymarkoloncar

Categories: